Suomeksi (in Finnish)


Tietoa suomeksi:

Rafter Stands kitaratelineet syntyivät alun perin tarpeesta hyvännäköisille, huonekalumaisille ja kotikäyttöön sopiville kitaratelineille. Musiikkiliikkeissä myytävät kitaratelineet ovat usein mustia, muovisia/metallisia käyttöesineitä, ja harvoin erityisen miellyttävän näköisiä. Rafter Stands telineet ovat pyrkimys kohti viehättävämpiä, toimivia ja tilaa säästäviä instrumenttitelineitä. Telineeseen mahtuu soittimien koosta riippuen kahdesta neljään kitaraa, ja teline vie vähemmän tilaa kuin kaksi tavallista yhden kitaran kitaratelinettä. 

Varastovalikoimista löytyy telineitä kahdella eri materiaalivaihtoehdolla, koivu, saarni, tammi, sekä pähkinä. Telineissä käytetään pehmustavaa ja kitaran herkkää pintaa suojaavaa korkkipinnoitetta telineen vaakaosissa. Lisätietoa tuotteista ja materiaaleista Products-sivuilla.

Telineestä on myös yhdelle kitaralle soveltuva versio parhaillaan työn alla sekä akustisille että sähkökitaroille.
Rafter Stands telineiden yhteensopivuus soitinten erilaisten viimeistelymenetelmien (esim. polyuretaani tai nitroselluloosalakka) kanssa on pyritty takaamaan materiaalivalinnoilla sekä testeillä, ja testeissämme ei ole havaittu reaktioita tai negatiivisia vaikutuksia telineen ja instrumenttien pintojen välillä. Emme kuitenkaan voi taata 100%:sta turvallisuutta kaikkien kielisoittimissa käytettyjen viimeistelymenetelmien kanssa, ja käyttäjän onkin syytä selvittää varoen telineen ja soittimen yhteensopivuus etenkin erityisen arvokkaiden tai vanhojen soitinten tapauksessa. Lisätietoa aiheesta linkistä Compatibility with Instrument Finishes tai sähköpostilla.

Toimitukset Suomeen Postin kautta ilman postikuluja!

Maksutavoista Suomessa:

Asiakkaat, joilla on suomalainen pankkitili, voivat maksaa tilauksensa Paypal-palvelun lisäksi myös tilisiirrolla.

Jos valitset maksutavaksesi tilisiirron, saat tilauksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, sekä tilauksen käsittelyn jälkeen erillisen sähköpostin, jossa on tilauksen maksamiseen tarvittavat tiedot; tilinumero, saaja, viitenumero sekä summa. Tilisiirrolla maksettava tilaus toimitetaan, kun maksusuoritus on nähtävissä tilillä. Tilauksen tuotteet pidetään varattuna asiakkaalle viiden päivän ajan, jonka jälkeen, mikäli maksusuoritus ei ole nähtävissä, tilaus peruutetaan automaattisesti.

Tilauksen maksamiseen tarvittavat tiedot sisältävä viesti lähetetään tilauksen tarkastamisen jälkeen. Näin ollen maksuviesti lähettäminen rajoittuu normaalisti virka-aikoihin, joten tilisiirrolla maksettaessa virka-ajan jälkeen tehdyn tilauksen maksutiedot lähetetään seuraavana arkipäivänä.

Terms and conditions -osiosta löytyy lisätietoa maksutavoista sekä suomeksi että englanniksi.

Mikäli tarvitset lisätietoa esim. tuotteista tai maksutavoista, voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen store@rafterstands.com